Connect with us

Feyenoord live wedden

Feyenoord speelt live en jij ook

Wedden op de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord is in vele soorten en maten mogelijk. Je kunt op een wedstrijd van de ploeg wedden, waarbij je aangeeft of Feyenoord verliest, met de winst aan de haal gaat of gelijkspeelt. Je kunt echter ook geld inzetten op individuele spelers, zoals hoeveel goals scoort de spits, wie benut een gegeven penalty en hoeveel tegendoelpunten houdt Feyenoords keeper tegen? Daarnaast kun je bij sommige online bookmakers er zelfs voor kiezen om live op je favoriete voetbalclub te wedden. Over live betting zal dit artikel verder gaan.

De invloed van een bookmaker

Een bookmaker is een bedrijf, die het je mogelijk maakt om weddenschappen te plaatsen op voetbalwedstrijden en andere sporten. Een bookmaker regelt hierbij alle zaken, die nodig zijn om een weddenschap tot stand te laten komen. Een bookmaker let hierbij op de inzetten en de winstkans van een bepaald resultaat. Aan de hand hiervan stelt hij de quotering op: de balans tussen wat je inzet en uitbetaald krijgt bij winst. Er zijn veel verschillende bookmakers op de markt, die een groot scala aan weddenschappen aanbieden. Je kunt echter ook kiezen voor een bookmaker met een hoge welkomstbonus of andere interessante promoties en winacties. Hierbij moet je wel de betrouwbaarheid van de bookmaker goed in de gaten houdn. Daarom moet je altijd, voordat je een weddenschap bij een bookmaker plaatst, goed erop letten dat je gekozen bookmaker te vertrouwen is.

Goede Nederlandse bookmakers

Aangezien je met echt geld speelt, wil je niet dat je geld verloren gaat doordat je met een verkeerde bookmaker in zee bent gegaan. Hieronder volgt een lijstje met betrouwbare bookmakers, die weddenschappen op Feyenoord in hun aanbod hebben:

 • Unibet
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-

Live wedden versus pre-match weddenschappen

Er zijn drie verschillende types weddenschappen, die je kunt afsluiten: pre-match, live en virtueel. Bij een pre-match weddenschap kun je je weddenschap plaatsen tot aan het begin van de wedstrijd. Is de wedstrijd reeds begonnen, dan kun je jouw weddenschap niet meer aanpassen. Een live bet kun je gedurende de wedstrijd nog plaatsen of aanpassen. Je moet dus de wedstrijd actief volgen om op ontwikkelingen te kunnen inspelen. Het nadeel van een live weddenschap is dat een bookmaker dit ook doet, waardoor deze de quotering in een wedstrijd ook nog kan aanpassen. Bij een virtuele weddenschap wed je op een virtuele voetbalwedstrijd met fictieve spelers. Dit is vooral leuk om te doen, wanneer het voetbalseizoen in de zomer en winter tijdelijk stop ligt.

Live wedden op Feyenoord

Het live betting bij voetbalwedstrijden is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid in aanzien onder de Nederlandse voetbalsupporters. Bij wedstrijden van Feyenoord is dit niet veel anders; veel Feyenoord supporters wedden live op de wedstrijden van hun favoriete voetbalclub. Een van de belangrijkste redenen waarom live betting zo gegroeid is onder de voetbalsupporters is dat het meer opties geeft om te wedden en je slimmer weddenschappen kunt afsluiten. Tevens zorgt het live-aspect er natuurlijk voor dat je nog meer in de wedstrijd zit en het echt spannend is om die wedstrijd te blijven volgen. Tevens kun je bij een moeilijke wedstrijd van Feyenoord rustig de eerste twintig minuten van de wedstrijd volgen, waarna je pas inzet. Hierdoor heb je een beter beeld van hoe de verhoudingen tussen de beide voetbalteams zijn. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op wie de volgende gele kaart pakt, wie de volgende corner neemt, valt een strafschop of niet, wie pakt een rode kaart, et cetera. Deze weddenschappen zul je niet pre-match vinden en kunnen je een flink rendement opleveren.

Beste bookmakers voor live weddenschappen

Hieronder volgen de beste bookmakers, waar je live op Feyenoord kunt wedden:

 • Unibet
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-
 • —-

Vijf tips om een goede live weddenschap af te sluiten

Wanneer je succes wil hebben in je live weddenschappen, is het raadzaam om op een vijftal factoren te letten:

 • Het voetbalprogramma
 • Het laatste voetbalnieuws
 • Neem de statistieken vooraf aan de wedstrijd door
 • Sluit je weddenschap op het juiste moment af
 • Let op welk bedrag je inzet

Het voetbalprogramma

Een van de eerste factoren, waarop je moet letten bij live betting is het programma wat beide teams nog moeten spelen. Hiermee wordt bedoeld welke wedstrijden de voetbalclubs nog op de planning hebben staan. Kijk ook naar de wedstrijden en uitslagen, die al gespeeld en behaald zijn. Hieruit kun je veel info halen. Bijvoorbeeld zijn er al veel wedstrijden gespeeld? Dan heb je kans dat Feyenoord vermoeid raakt. Staat er nog een Rotterdamse derby op het programma? Dan heb je kans dat Feyenoord gas terugneemt, wanneer het voor staat. Dergelijke factoren kunnen je live weddenschappen vorm geven.

Houd het laatste voetbalnieuws in de gaten

Het actuele voetbalnieuws in de gaten houden, kan ook in je voordeel werken met het plaatsen van een live weddenschap. Er zijn een aantal factoren, die het spel van de spelers kan beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan transferperikelen, onverwachte blessures of schandalen met individuele spelers. Er zijn tal van zaken, die de prestaties op het veld van een voetbalspeler kunnen beïnvloeden.

Statistieken doornemen

Net als bij pre-match weddenschappen, zijn de statistieken ook van belang bij een live weddenschap. In de statistieken zijn een aantal zaken van belang, zoals in welke minuut van de wedstrijd wordt er over het algemeen gescoord. Scoort Feyenoord vaker in de laatste twintig minuten van de wedstrijd, dan kan Feyenoord bij een 0-0 in de zestigste minuut nog altijd winnen. Het voordeel hierbij is dat hoe langer je wacht, hoe hoger de odds worden.

Sluit je weddenschap op het juiste moment af

Het grootste voordeel van live betting is dat je jouw weddenschap kan afsluiten op welk moment in de wedstrijd dan ook. Daarom moet je op verstandige momenten inzetten, dus niet te vroeg maar zeker ook niet te laat. Anticiperen op het verloop van de wedstrijd is een belangrijk aspect bij live weddenschappen en timing is hierbij erg van belang. Oefening baart kunst hierin.

Hoeveel zet je in?

Het live wedden brengt een bepaalde spanning met zich mee. Daarom is het van een groot belang dat je jouw weddenschappen altijd controleert, voordat je ze plaatst. Je wilt niet in plaats van een euro ineens honderd euro ergens hebben ingezet, alleen doordat je in je haast twee nullen teveel invoert. Gokken met mate is altijd beter. Geef geen geld uit dat je niet kunt missen, wanneer je de weddenschap verliest.

Vergeet de waarde van een weddenschap niet

In alle hectiek van het live wedden, zou je in de ambiance wel eens meer kunnen inzetten dan je lief is. Zorg daarom altijd dat je de waarde van een weddenschap voor ogen blijft houden. Stel je altijd de vraag: zou ik hier ook op inzetten als de weddenschap om een hoger bedrag zou gaan? Zie je er geen waarde in, dan is het raadzaam de weddenschap niet af te sluiten. De waarde kun je berekenen door naar de odds te kijken en deze te vergelijken met je eigen kansberekening.

Advertisement

Must See