Connect with us

Voorbeschouwingen gebruiken om te wedden op Feyenoord

Het wedden op sportevenementen en met name voetbalwedstrijden is een fenomeen dat al eeuwen bestaat, maar de laatste jaren door de groei van het internet flink is toegenomen. Je kunt op vele manieren wedden op bijvoorbeeld de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Feyenoord is een grote Nederlandse club, die op het hoogste niveau voetbal speelt. Met meerdere landstitels, KNVB Bekers en internationale prestaties op zijn naam, is een weddenschap op Feyenoord vaak een winstgevende zaak. Hoe je een zo succesvolle weddenschap plaatst, is afhankelijk van de voorinformatie die je over een club opdoet. Hiervoor kun je voorbeschouwingen gebruiken. Over voorbeschouwingen en het gebruik daarvan met wedden op Feyenoord zal het vervolg van dit artikel gaan.

Wat is een voorbeschouwing?

Een voorbeschouwing is het vooraf bespreken van een sportevenement of -gebeurtenis. Dit houdt dus in dat er vooraf aan een voetbalwedstrijd gesproken wordt over beide teams, die de strijd met elkaar zullen aangaan. Hierbij wordt er aandacht besteed aan eerdere wedstrijden, die in het voetbal seizoen al gespeeld zijn of het verloop van eerdere voetbalseizoenen. Ook wordt er aandacht besteed aan het team an sich, waarbij er wordt gekeken naar de kansmakers, de geblesseerde spelers en een vermoedelijke opstelling van beide teams. Je kunt spelers vergelijken bij een voorbeschouwing en je kunt eveneens andere match facts nalezen. Als laatste wordt er aandacht besteed aan de statistieken van de beide teams en het voetbalprogramma.

Een voorbeeld van een voorbeschouwing van Feyenoord

Zondag 14 maart 2021 speelt Feyenoord uit tegen PSV in het Philips Stadion te Eindhoven. Als men kijkt naar de statistieken, dan heeft Feyenoord van de afgelopen vijf wedstrijden er twee verloren, twee gelijkgespeeld en een gewonnen. PSV heeft in vijf duels drie keer winst behaald, een keer een gelijkspel en een keer verloren. Feyenoord heeft maar liefst dertien keer gescoord met tien doelpunten tegen, terwijl de Eindhovenaren elf keer gescoord hebben met acht tegendoelpunten. Wanneer er gekeken wordt naar de wedstrijden van de beide clubs tegen elkaar, blijkt dat Feyenoord elf van de twintig wedstrijden tegen PSV gewonnen heeft, waarvan acht in de Kuip en drie in het Philips Stadion. Zeven wedstrijden hebben de Rotterdammers verloren, waarvan drie uit in Eindhoven. Twee duels eindigden in een gelijkspel. Met deze informatie kun je een voorspelling maken van de wedstrijd op 14 maart 2021, waarbij de kans groter is dat Feyenoord deze wedstrijd gaat winnen ondanks het thuisvoordeel van PSV.

Waarom wedden met voorbeschouwingen?

In een voorbeschouwing vind je naast voorinformatie ook informatie over hoe de verschillende bookmakers tegen een wedstrijd aankijken. Zo kun je meteen zien welke ploeg bij een bookmaker favoriet is en je vindt er informatie over de quotering. Je ziet bijvoorbeeld wat je uitbetaald krijgt bij winst van een bepaald team en wat je krijgt bij gelijkspel. Aan de hand hiervan kun je een weddenschap plaatsen of je gaat tegen de geldende quoteringen in. Voor het gokken op voetbal vormen voorbeschouwingen een handig hulpmiddel, maar zij vormen geen garantie voor succes.

Meer inzicht in de tegenstander

Het kan wel eens zo zijn, zeker wanneer Feyenoord tegen een internationale ploeg speelt in bijvoorbeeld de Europa League, dat je de tegenstander niet goed kent. Voor je jouw weddenschap plaatst, kun je dan de voorbeschouwing gebruiken om je snel in te lezen in het andere team. Wanneer je geen uitgebreid vooronderzoek wilt doen, dan is een voorbeschouwing een handige en snelle wijze om toch voorinformatie op te doen.

Een voorbeschouwing is niet gekleurd

Een voorbeschouwing wordt niet zomaar even gemaakt voor een te spelen wedstrijd. Er gaat veel onderzoek aan een voorbeschouwing vooraf en een voorbeschouwing wordt door een professional in elkaar gezet. Je kan er zeker van zijn dat de informatie van een voorbeschouwing objectief en juist is. Uiteraard worden er op de gedane verwachtingen geen garanties gegeven, want zelfs een professional heeft geen glazen bol om in de toekomst te kijken. Een correcte voorspelling doen is daarom ook voor voetbaldeskundigen lastig te maken.

Een hulpmiddel tot een doel

Een voorbeschouwing meenemen in je voetbalweddenschap is zeker een verstandig ding om te doen, maar uiteindelijk moet de weddenschap jouw besluit blijven. Wil je van een voorbeschouwing afwijken, omdat jij daar een goed gevoel bij hebt moet je dat vooral doen. Het is immers jouw weddenschap en jouw ingezette geld. Soms zijn immers de weddenschappen die je niet maakt, de beste weddenschappen. Het is namelijk goed om een andere voorspelling te zoeken dan de meest voor de hand liggende, want dit levert vaak meer geld op.

Wedden op Feyenoord

Per duel, dat Feyenoord speelt, heb je bijzonder veel mogelijkheden om een gokje te wagen. Je kunt de winnaar per duel kiezen. Je kunt de club kiezen, die het eerst scoort. Je kunt ook de tussenstand bij rust voorspellen. Welk team wint, ondanks een ingestelde handicap? Bij alle competities worden de weddenschappen per speelronde online gezet. Aangezien Feyenoord actief is binnen meerdere toernooien, kun je altijd een weddenschap afsluiten met betrekking tot de Rotterdamse voetbalclub. De experts op het gebied van Feyenoord bieden je een objectieve voorbeschouwing aan, die je hierbij op weg zal helpen. Ook vind je er nuttige wedtips, zoals welke weddenschappen de hoogste quoteringen hebben en welke bookmakers je de leukste wedstrijdacties aanbieden.

Advertisement

Must See