Connect with us

Wedden op Feyenoord

Sportwedden op Feyenoord: alle tips en tricks

Het afleggen van weddenschappen rondom sportwedstrijden is de laatste jaren razend populair, met name rondom het voetbal. Het is namelijk ontzettend simpel: je voorspelt de einduitslag, de stand met rust, het aantal uitgedeelde kaarten of een ander onderdeel van de wedstrijd. Je wint geld als je de juiste voorspelling hebt gemaakt. Dit maakt het kijken van de wedstrijden nog spannender. Het wedden op Feyenoord tijdens één van de spannende wedstrijden (of soms minder spannende) zorgt als échte fan voor enorme veel extra spanning en beleving. Het is echter wel belangrijk dat je je goed inleest over hoe je op een goede en verantwoorde manier in kunt zetten, maar vooral ook waar. In dit artikel lees je alles over inzetten op Feyenoord en waar je dit het beste kunt doen.

LET WEL: Wedden op voetbalwedstrijden is pas toegestaan vanaf de leeftijd 18 jaar en ouder!

Kies voor een betrouwbare bookmaker

Je kunt voor bijna alle denkbare wedstrijden en competities die Feyenoord speelt een weddenschap plaatsen. Denk hierbij aan wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB Beker of de Champions League: alles is mogelijk. Je plaatst je inzet bij een zogeheten bookmaker. Dit zijn bedrijven of sites die gespecialiseerd zijn in het organiseren van sportweddenschappen. Om dit te mogen doen, zijn verschillende licenties nodig. Sportwedden is namelijk gewoon een vorm van gokken. Dit moet altijd moet veilig gebeuren. Bij het kiezen van een bookmaker zijn er vijf verschillende punten waar je goed op moet letten als je op voetbalwedstrijden van Feyenoord in wilt zetten. Welke dit zijn, lees je hieronder.

 1. Controleer de veiligheid en de betrouwbaarheid

De eerste is de veiligheid en de betrouwbaarheid. Als deze niet gegarandeerd is, kun je je gewonnen geld mogelijk niet uitgekeerd krijgen of ben je sowieso al je geld kwijt. Check dus goed of een website aan bepaalde voorwaarden en licenties voldoet en controleer ook wat andere mensen in hun reviews schrijven. Gebruik ook je gezonde verstand: als een bookmaker je direct gouden bergen belooft, is het waarschijnlijk te goed om waar te zijn.

 1. Controleer het aanbod van de wedstrijden

Daarnaast is het ook verstandig om van tevoren te kijken of je überhaupt wel in kunt zetten op wedstrijden van Feyenoord. Het is zonde om je account bij een bookmaker helemaal aan te maken, om er vervolgens achter te komen dat je niet op je favoriete wedstrijden kunt inzetten. Dit zal bij de meeste websites echter wel het geval zijn, aangezien voetbal ontzettend populair is, Nederland een mooie competitie heeft en Feyenoord een vrij bekende club is. Als je hebt gezien dat de site wedstrijden van Feyenoord aanbiedt, kun je weer verder gaan kijken.

 1. Controleer de gebruiksvriendelijkheid van de website

Als je niet met de website overweg kunt, werkt het alleen maar frustrerend om je weddenschappen te plaatsen. Voordat je in een klap veel geld op je account zet (wat overigens sowieso niet verstandig is om meteen te doen!), is het verstandiger eerst te kijken of je begrijpt hoe de website in elkaar zit en of deze voor jou fijn werkt. Iedereen verschilt hierin van mening, dus kijk dit goed na. Vergelijk desnoods verschillende betrouwbare sites die wedstrijden van Feyenoord aanbieden en kies dan de fijnste voor jou.

 1. Bekijk de hoogte van de quoteringen

De quoteringen zijn belangrijk, omdat deze bepalen hoeveel je verdient als je wint. Hoe hoger de quoteringen zijn, hoe meer je uiteindelijk uitbetaald gaat krijgen. Deze quoteringen kunnen wel veranderen, dus pin je daar niet helemaal aan vast. Reviews op internet van verschillende websites kunnen je echter wel helpen bepalen of de quoteringen over het algemeen wat beter of wat slechter zijn. Ga dus bij voorkeur voor een site die bekend staat om zijn hogere quoteringen.

 1. Bekijk de welkomstbonussen van de bookmakers

Veel bookmakers bieden je een welkomstbonus aan als je voor de eerste keer een weddenschap bij ze plaatst. Zo hopen ze dat je voor hen kiest om je account aan te maken. Alle bookmakers zijn echter wel vrij in het bepalen van de hoogte en de voorwaarden die komen kijken bij deze welkomstbonus, dus die kunnen voor elke bookmaker verschillen. Zo kan de hoogte van de welkomstbonus die je krijgt verschillen, maar ook hoe lang het tegoed geldig is of op welke wedstrijden dit tegoed ingezet moet worden. Neem vooral even de tijd om dit goed te controleren. In sommige gevallen is je welkomsttegoed voor de wedstijden die jij wilt spelen veel bruikbaarder dan voor anderen.

Met deze tips moet het mogelijk zijn om voor jou de beste bookmaker op de markt te vinden. Een paar snelle tips zouden websites als bijvoorbeeld Betive, Mr. Play Sport, Wallecebet of Fastbet zijn. Zij scoren gemiddeld meer dan 4 uit de 5 sterren. Absolute topper is Betition sport. Deze nieuwe speler scoort zelfs het maximale aantal van 5 sterren. Check dus vooral deze websites en kijk of deze aan jouw persoonlijke eisen en voorkeuren voldoen.

Wedden op Feyenoord in de Eredivisie

Een van de meest gestelde vragen onder fans van het Nederlands voetbal is wie er dit jaar de Eredivisie zal gaan winnen. Bij de meeste bookmakers kun je de einduitslag van de Eredivisie makkelijk voorspellen. Vaak geldt: hoe eerder je dit doet, hoe hoger de quoteringen zijn en dus hoe meer je kunt winnen met je voorspelling. Als er nog minder bekend is over de spelers van elke club of over de uitslagen van de eerste wedstrijden, is het een groter risico om met zekerheid te kunnen zeggen wie er gaat winnen. Dit risico levert echter wel grotere prijzen op als je het uiteindelijk bij het juiste eind blijkt te hebben.

De quoteringen nemen ook toe als je op een club inzet die een lagere geschatte winkans krijgt van andere spelers. Zo is er voor de Eredivisie van 2020 / 2021 een grotere kans voor Ajax Amsterdam of PSV Eindhoven om te winnen, aangezien zij met een paar flinke transfers zijn gekomen. Als Feyenoord uiteindelijk toch blijkt te winnen, is jouw voorspelling wel een hoge quotering waard. Ten eerste omdat je vroeg hebt ingezet en ten tweede vanwege de lagere winstverwachting.

Wedden op Feyenoord tijdens de Klassieker

De Klassieker is altijd al een spannende wedstrijd, maar door hierop in te zetten wordt hij nog spannender. Altijd staan de verhoudingen tussen de supporters van beide clubs op scherp. Zo scherp zelfs dat de supporters van de uitspelende partij niet langer aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd. Bij de Klassieker komt er dus echt wel wat kijken. Niet alleen bij de supporters, ook de spelers raken tijdens de Klassieker flink fanatiek.

Zo worden er bijvoorbeeld statistisch gezien meer gele en rode kaarten uitgedeeld tijdens een Klassieker wedstrijd. Dit kan je helpen in je keuze om hierop in te zetten. Daarnaast staan Klassiekers altijd bekend om het grote aantal doelpunten dat steeds wordt gehaald. In de bijna honderd jaar die de Klassieker nu gespeeld wordt, zijn er pas twee Klassiekers geëindigd zonder dat Feyenoord of Ajax ook maar een doelpunt gescoord had. Gratis tip van ons: zet je aantal doelpunten dus altijd minimaal op 0.5 doelpunten en je bent vrijwel verzekerd van de winst.

Live wedden op wedstrijden van Feyenoord

Waar je normaal gesproken dacht aan pre-match bookmaken, waar je vooraf je inzet bepaalt en vanaf het eerste fluitsignaal niets meer kunt veranderen, kun je tegenwoordig ook nog inzetten terwijl de wedstrijd bezig is. Dit live wedden wordt de laatste tijd steeds populairder en is al bijna net zo populair als het klassieke pre-match bookmaken. Er zijn twee grote voordelen van live wedden ten opzichte van pre-mach wedden. Zo heb je bij live wedden meer opties en kun je slimmere weddenschappen afleggen met de kennis die je al hebt door de voortgang van de wedstrijd.

Als je niet zeker bent van de einduitslag, kun je je pre-match voorspelling achterwege laten en pas na een minuut of 20 spelen je voorspelling plaatsen. Naast de einduitslag en andere standaard voorspellingen, kun je met een live voorspelling meer. Je kunt dan ook voorspellen wie de eerstvolgende strafschop mag nemen, of wie de eerstvolgende rode of gele kaart gaat pakken.

Je kunt niet van tevoren alvast je voorspellingen plaatsen. Live weddenschappen zijn, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, alleen live te spelen. Vanaf het begin van de wedstrijd gaan alle opties open en kun je inzetten. Wel geldt: hoe eerder in de wedstrijd je een voorspelling plaatst, hoe hoger je winst uiteindelijk zal zijn.

Hieronder lees je een aantal snelle tips voor het live voorspellen van Feyenoord-wedstrijden:

 1. Bekijk van tevoren welke wedstrijden een team al heeft gespeeld

Heeft Feyenoord de laatste tijd veel intensieve wedstrijden gespeeld? Dan is de kans groot dat het team een beetje uitgeput is en mogelijk minder goed presteert. Of zijn de laatste tijd veel aan het winnen? Dan is de kans groot dat ze deze mentaliteit vast gaan houden. Baseer je dus altijd op eerdere resultaten.

 1. Hou het laatste voetbalnieuws bij

Informatie over een transfer, blessure of andere gebeurtenis die invloed heeft over het verloop van de wedstrijd kan cruciaal zijn. Howel je dit als liefhebber van Feyenoord waarschijnlijk al doet, is het nooit verkeerd jezelf extra in te lezen.

 1. Bekijk vooraf de voorspelde statistieken

Je bent natuurlijk niet de enige die van tevoren een gokje wil wagen over wie er gaat winnen. Check wat anderen denken en laat je daardoor inspireren bij je inzet.

 1. Wed op het juiste moment

Cruciale momenten in de wedstrijd zijn belangrijk om in te zetten. Doe dit bijvoorbeeld wanneer de tegenstander van Feyenoord een tijdje dreigend dichtbij de doelman speelt, of een speler plots met een blessure kampt. Deze onverwachte en onvoorspelbare onderdelen van een wedstrijd maken het lastig de uitkomst te bepalen, waardoor ze juist veel opleveren.

 1. Controleer de hoogte van je inzet

Het inzetten tijdens een wedstrijd in plaats van ervoor kan soms voor wat drukte zorgen. Het is echter altijd belangrijk goed te controleren hoeveel geld je precies in zet, ook als het op een hectisch moment in de wedstrijd moet gebeuren.

 1. Geniet!

Je bent natuurlijk een groot fan van voetbal en Feyenoord, dus laat je niet te veel afleiden door de weddenschappen. Zet in op de juiste momenten, maar geniet daarbuiten nog gewoon in alle rust van de wedstrijd en het voetballen zelf.

Advertisement

Must See