Connect with us

Hoe kun je wedden op Feyenoord?

Wanneer je fan bent van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord of je wilt graag eens gokken op voetbal als een algemene voetballiefhebber, dan is een weddenschap op deze voetbalclub interessant. Sinds de oprichting van de Eredivisie is Feyenoord een club, die aan de top meespeelt. Als bewijs hiervan heeft het meerdere landstitels, KNVB bekers en internationale prestaties in de wacht gesleept. Als je geïnteresseerd bent geworden, dan vraag je je nu waarschijnlijk af hoe je kunt wedden op een wedstrijd van de Rotterdamse voetbalclub. Op deze vraag zal dit artikel ingaan. 

Kies een bookmaker

Om te wedden op voetbal moet je gebruikmaken van een bookmaker. Dit is een persoon of bedrijf, die alles met betrekking tot een voetbalbet regelt. De bookmakers letten bijvoorbeeld op de winstkansen van een weddenschap en bepalen aan de hand daarvan wat de balans is tussen inzet en uitbetaling. De bekendste voetbalbookmaker in Nederland is de TOTO. Bij TOTO haal je een spelformulier in de lokale sigarenwinkel of je speelt online. Speel je online, dan maak je eerst een account aan bij TOTO. In dit account beheer je je betslip, het digitale formulier waarop je weddenschappen weergegeven zijn. Naast de TOTO zijn er nog meer bookmakers te vinden, die het je mogelijk maken om op Feyenoord te kunnen wedden. Denk bijvoorbeeld aan bookmakers, zoals Unibet, Fastbet, Betiton Sport, Mr. Play Sport en Betive. Voordat je een weddenschap plaats, lees eerst altijd na of je een bookmaker kunt vertrouwen wat betreft snelheid van weddenschappen en snelheid van uitbetaling.

Wedden bij TOTO

Een weddenschap plaatsen via TOTO is eigenlijk heel simpel. Hieronder volgt in een kort overzicht de stappen, die je moet volgen om een basisweddenschap te plaatsen:

 • Haal een spelformulier in je lokale sigarenwinkel of maak online een account van TOTO aan met een betslip.
 • Zoek je favoriete categorie sport uit. In dit geval zal dit voetbal zijn.
 • Filter de competitie, waarin je wilt wedden. Feyenoord speelt op Eredivisie niveau of voor de KNVB Beker of internationaal voor de Europa League.
 • Per duel zie je wat de uitbetaling zal zijn.
 • In het vakje onder de wedstrijd vul je jouw wedbedrag in.
 • Wil je direct op meerdere wedstrijden van Feyenoord wedden, dan kun je deze met elkaar combineren via de systeem weddenschappen.

Wedden bij overige bookmakers

Bij andere bookmakersbedrijven is een weddenschap niet veel moeilijker te plaatsen dan bij TOTO. Je kiest een of meerdere betrouwbare bookmakers uit, nadat je je wat ingelezen hebt over de keuzes die er zijn. Bij je bookmaker(s) naar keuze maak je een account aan. Daarna kies je een betaalmethode en stort geld op je account. Vaak krijg je van de online bookmaker ook nog een welkomstbonus, die je kunt inzetten. Lees hiervan ook de voorwaarden goed door. Zoek je gewenste weddenschap op door onder voetbal te kijken of door direct Feyenoord in de zoekbalk te typen. Hierna kun je kiezen hoeveel je wil inzetten en op wat. Klik hierna op bevestigen en je hebt je eerste voetbal weddenschap geplaatst.

 

Feyenoord als nummer één van de Eredivisie

Niet alleen kun je op de uitslag van een wedstrijd van Feyenoord een gokje wagen, maar ook kun je geld inzetten op de titel van landskampioen. Feyenoord wordt de laatste jaren niet meer echt gezien als kanshebber op de landstitel; sportief en financieel lopen andere voetbalclubs beter. Wanneer Feyenoord erin slaagt deze topwedstrijden ook te winnen, dan maakt de voetbalclub echter nog steeds kans op de landstitel en op deze winstkans kun jij dus wedden. Dit kun je het beste voorafgaand aan een speelseizoen doen, want eenmaal begonnen kunnen quoteringen snel in Feyenoords voordeel aangepast worden. Aangezien de bookmakers Feyenoord meestal een derde of vierde plek geven, kun je op die manier een leuke winst behalen met je inzet.

Voorbereiding is goud waard

Een weddenschap plaats je niet zomaar. Het vergt een beetje voorbereiding van jouw kant, wil je jouw kans op winst vergroten. Bij deze voorbereiding moet je drie factoren meenemen in je berekening:

 • De vorm van de dag
 • De kracht van de selectie
 • Historische resultaten

Bookmakers maken aan de hand van deze statistieken ook de balans op. Hierdoor worden vaak last minute besluiten niet meer in de quotering meegenomen, zoals blessures. Grotere kansen voor jou als speler. Heb je geen zin om uitgebreid zelf onderzoek te doen, dan kun je ook vooropgesteld voorbeschouwingen meenemen. Dit zijn beknopte samenvattingen door een voetbaldeskundige opgesteld, die je voorinformatie geven.

Live wedden op Feyenoord

Er zijn verschillende soorten weddenschappen mogelijk: je kunt pre-match wedden en live wedden. Een pre-match weddenschap plaats je, voordat de wedstrijd begint. Deze weddenschap kan tijdens de wedstrijd niet meer aangepast worden. Een live-weddenschap plaats je gedurende de voetbalwedstrijd en kun je de hele wedstrijd nog bijschaven. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat een bookmaker hetzelfde mag doen, waardoor de quotering ook aangepast kan worden tijdens een wedstrijd. Alleen bookmakers die live-weddenschappen mogelijk maken, kunnen op basis van de actuele ontwikkelingen in een wedstrijd nieuwe weddenschappen uitschrijven. Bij de gelicenseerde voetbalbookmakers, zoals TOTO, kan live betting nog niet.

Op individuele spelers van Feyenoord wedden

Je hoeft niet alleen weddenschappen te plaatsen op het team Feyenoord. Je kunt ook op een losse speler geld inzetten. Per duel worden er meerdere individuele weddenschappen uitgeschreven, die betrekking hebben op specifieke spelsituaties. Je kunt bijvoorbeeld op de spits van Feyenoord gokken en inzetten op het aantal doelpunten dat hij zal scoren binnen een match. Of je kunt wedden op:

 • Benutte penalty bepaalde speler
 • Aantal tegendoelpunten van de keeper
 • Het totale aantal doelpunten in een wedstrijd

Neem ook bij individuele weddenschappen de statistieken mee in je besluit.

Hoeveel geld moet je inzetten per inzet?

Het is verstandig om ook bij voetbalweddenschappen met mate te gokken. Speel met geld dat je ook kunt missen, als je een weddenschap onverhoeds verliest. Bij TOTO kun je al wedden op Feyenoord vanaf tien eurocent. Per bookmaker verschilt het minimale bedrag. Vandaar dat het altijd raadzaam is om vooraf de voorwaarden van een bookmakersbedrijf goed door te nemen. Tevens maken sommige bookmakers het mogelijk om het wedden op voetbal eerst uit te proberen door middel van een welkomstbonus, die je krijgt bij het aanmaken van een account bij de bookmaker.

Waar kun je veilig wedden op Feyenoord?

De betrouwbaarste bookmaker is toch nog altijd TOTO, onderdeel van de Nederlandse Lotto. Er zijn echter ook genoeg betrouwbare online bookmakers te vinden, die in het bezit zijn van de nodige vergunningen, zoals:

 • Play Sport
 • Unibet
 • Toto
 • Bwin
 • Betiton Sport
 • Betway

Advertisement

Must See