Connect with us

Nieuws

Arne Slot kijkt vooruit naar Champions League-kansen

Bekijk hierboven de persconferentie met Arne Slot, coach van Feyenoord. En zoals de meeste Feyenoorders inmiddels niet ontgaan zou zijn, heeft Feyenoord bekendgemaakt het erin te zijn geslaagd om het contract van trainer Arne Slot te verlengen. De succesvolle Feyenoord coach zal nu tot 2026 aan de club verbonden blijven. Tijdens een persconferentie gaf Slot zijn visie op de komende wedstrijd tegen Vitesse, evenals zijn verwachtingen voor de Champions League.

Feyenoord in volgend seizoen Champions League

Slot sprak over de mogelijkheid om volgend seizoen actief te zijn in de Champions League en erkende dat het een geweldige competitie is. Hij benadrukte echter dat het behalen van de Champions League geen doorslaggevende factor was voor zijn beslissing om bij Feyenoord te blijven. Hij gaf aan dat hij zijn manier van werken niet zal aanpassen, maar dat het interessant zal zijn om het niveauverschil te ervaren en te zien hoe zijn spelers daarmee omgaan.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord in Champions League 2023/2024

Met betrekking tot mogelijke tegenstanders in de Champions League noemde Slot AS Roma en Olympique Marseille als potentiële uitdagingen. Hij erkende dat het afhangt van de loting, maar dat het vermijden van bepaalde clubs zeker zou helpen. Slot sloot de persconferentie af met een optimistische noot.

 

Advertisement

Must See

More in Nieuws