Connect with us

Geruchten

Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü geen interesse in transfer Leeds United

Leeds United is genoemd als een van de partijen die geïnteresseerd zijn in de jonge Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü. Voetbal International heeft beweerd dat Leeds United graag de jonge Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü wilde contracteren. De 20-jarige was dit seizoen een vaste klant in de Eredivisie aan weerszijden van een enkelblessure en peilde zijn toekomst als Feyenoord, want ze zitten 14 punten achter op het tempo.

Leeds zoekt versterking

De twee posities waar Leeds in de zomer mee zou kunnen doen, zijn een linksback en meer diepte in het midden van het middenveld. Kalvin Phillips en Mateusz Klich hebben de verantwoordelijkheid onder Marcelo Bielsa op zich genomen, maar er zit weinig diepgang achter. Rapporten van de Athletic beweren dat Leeds in de zomerperiode op de markt zal zijn voor middenvelders. Januari was een rustig venster op Elland Road, maar er lijken plannen te zijn voor de zomer voor spelers om de belangrijkste hiaten in de selectie van Bielsa te dichten.

Kökçü heeft geen interesse

Belangstelling werd in de zomer en Kökçü kenbaar gemaakt aan de speler en hij had het volgende te zeggen:

“Nee, want ik was niet fit en Feyenoord wilde niet meewerken”, zei hij tegen Voetbal International.

“Dan ben je snel klaar.”

“Ik vond het een goed teken dat zulke clubs me nog steeds volgden, ondanks mijn blessure en het feit dat ik niet veel had gespeeld.”

Hoewel er afgelopen zomer geen kans was dat hij zou verhuizen, heeft hij nu aan het einde van dit seizoen de deur opengezet voor een transfer.

Hij vervolgde: “Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is veranderd”, voegde hij eraan toe.

“Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min belandt.

“Als een club naar mij toe komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld mee verdienen, dan kan ik me voorstellen dat ik er naar ga luisteren.”

Transfer bood mooie kans

Hij past bij het type speler waar Leeds naar zou moeten kijken, in termen van zijn ontwikkeling en waar hij speelt. Hij is ingezet als onderdeel van een middenveld drie voor Feyenoord en zou kunnen aansluiten op waar Klich naadloos speelt. Met het budget waarmee we in de zomer opereren, zou je verwachten dat een jongere speler de slimmere investering zou zijn dan iemand die zijn hoogtepunt bereikt. Het is duidelijk dat clubs dankzij het afgelopen jaar een enorme financiële klap te verduren krijgen, en dit is een situatie waar heel goed van kan worden geprofiteerd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement

Must See

More in Geruchten