Connect with us

Nieuws

Dennis te Kloese wijst Tottenham af en verwacht dat Arne Slot blijft

Rotterdam – Feyenoord’s algemeen manager Dennis te Kloese heeft onthuld dat hij een aanbod van Tottenham Hotspur heeft afgewezen. Hij verwacht ook dat hoofdcoach Arne Slot de interesse van de Premier League-club zal weerstaan en bij Feyenoord zal blijven.

Te Kloese: “Ik wil heel duidelijk zijn: het zal niet gebeuren.”

Te Kloese vertelde aan ESPN Nederland’s ochtendshow “Goedemorgen Eredivisie” dat hij geen interesse heeft in de functie bij Tottenham en dat hij graag bij Feyenoord blijft werken. Hij benadrukte dat het voor hem geen optie is om Feyenoord te verlaten: “Ik wil heel duidelijk zijn: het zal niet gebeuren.”

Slot heeft nog twee jaar contract

Volgens Te Kloese heeft Arne Slot nog twee jaar contract bij Feyenoord, en er is nog geen benadering geweest van andere clubs: “[Slot] heeft nog een contract voor twee jaar. Dat is eerder gezegd en we zijn nog niet benaderd door een andere club.”

Feyenoord kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Feyenoord wil Slot een nieuw contract aanbieden en kijkt vol vertrouwen uit naar het komende seizoen. Te Kloese benadrukte de positieve vooruitzichten van de club, met onder andere de deelname aan de Champions League en de sterke selectie van spelers: “We hebben hier iets om naar uit te kijken. Volgend jaar de Champions League, er zijn veel nieuwe spelers vorige zomer aangetrokken en ze hebben zich bewezen als goede spelers in dit team.” “Ik wil heel duidelijk zijn: het zal niet gebeuren.” – Dennis te Kloese over het aanbod van Tottenham Hotspur

De supporters van Feyenoord hopen dat Slot bij de club blijft en verder kan bouwen aan succes. Met zijn contractverlenging en de positieve vooruitzichten heeft Feyenoord vertrouwen in de toekomst onder Slot’s leiding.

Advertisement

Must See

More in Nieuws