Connect with us

Nieuws

Arne Slot verlengt contract met Feyenoord tot 2026 na succesvol seizoen

Arne Slot, de 44-jarige hoofdcoach van Feyenoord, heeft zijn contract bij de club opengebroken en verlengd. Na het behalen van de zestiende landstitel in de clubhistorie heeft Slot voor één jaar bijgetekend, waardoor hij nu tot medio 2026 verbonden blijft aan De Kuip.

Ambitieuze plannen

Slot kijkt met trots terug op het prachtige seizoen en het behaalde kampioenschap, maar zijn ambities reiken verder. Met de Champions League voor de boeg en de titel te verdedigen, is er nog genoeg om naar uit te kijken. Hij is vastbesloten om verder te bouwen aan het succes.

Stabiliteit en continuïteit

De contractverlenging biedt Feyenoord stabiliteit en continuïteit onder Slot’s leiderschap. Het geeft de club de mogelijkheid om zich voor te bereiden op nieuwe uitdagingen en ambities.

Hoogtepunten onder Slot

Sinds zijn komst naar Feyenoord in 2021 heeft Slot al sportieve hoogtepunten bereikt, zoals het bereiken van de finale van de UEFA Europa Conference League. Deze successen hebben bijgedragen aan de beslissing om zijn contract te verlengen.

Trots en toekomstperspectief

Slot is trots om trainer van Feyenoord te blijven en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Met deze contractverlenging is hij verzekerd van een langere periode als coach van de club.

Supporters kunnen uitkijken naar voortzetting van succes onder Slot’s leiding

Deze contractverlenging biedt de supporters van Feyenoord de mogelijkheid om met vertrouwen uit te kijken naar de voortzetting van het succes onder Slot’s leiding. De club kan rekenen op de steun van de fans in de komende seizoenen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement

Must See

More in Nieuws