Connect with us

Nabeschouwing

Bijna 1,5 uur genieten: Stories XXL Feyenoord Kampioenschap 2022/2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

We kunnen gaan genieten van de langverwachte STORIES-video van het kampioenschap! Deze is namelijk zojuist op het officiële Youtube kanaal van Feyenoord online gezet. In een film van bijna anderhalf uur, die maandagavond in première ging in Pathé De Kuip, worden de mooiste en nog niet eerder vertoonde beelden van 14 en 15 mei 2023 gepresenteerd. Van de indrukwekkende sfeer van het legioen en de opbouw naar de aftrap tot de adembenemende kampioenswedstrijd in De Kuip, en van de opwindende rit met de open bus tot het uitbundige feest op de Coolsingel: onze camera’s waren overal aanwezig en brengen je nu dichterbij de feestvreugde dan ooit tevoren.

Deze unieke film vat alle onvergetelijke herinneringen samen die zijn gemaakt in en rondom De Kuip, op de Coolsingel en in de stad. Feyenoorders, maak je klaar voor een spectaculaire reis door deze twee geweldige dagen in de geschiedenis van onze prachtige club. Bereid je voor op veel kijkplezier en herbeleef de #BesteHerinneringen!

Bekijk hier de STORIES-video van het kampioenschap dus snel Feyenoorder en geniet nog eens volop als de enige échte kampioen van Nederland!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement

Must See

More in Nabeschouwing